Добродојдовте
anasayfaresmi

IMPEXRON DOOEL - Набавка на индустриски машински резервни делови во Македонија


ИМПЕХРОН веќе седум години е дел од индустријата за резервни делови и со висок квалитет, доверба и сигурност нуди беспрекорни услуги од областа на оваа индустриска гранка.

Нашата компанија е претставништво на истоимената германска фирма ИМПЕХРОН која се занимава со увоз и извоз на сите видови резервни делови од машинската индустрија во целиот свет.

Во овој свет на тешката конкурентна пазарна економија, ние како IMPEXRON DOOEL ќе се потрудиме да Ви помогнеме и да Ве услужиме со најповолни цени и најкратко време на достава, со производи од големите пазарни економски центри како Америка, Јапонија, Турција, Германија, Франција и многу други.

Нашата цел е во најкраток можен рок да Ви ги доставиме тешко достапните модели и марки од меѓународната индустриска мрежа по најповолни цени и врвен квалитет.

Вршиме увоз и извоз на повеќе од 17.000 видови марки кои ни се понудени од матичните земји преку домашни и меѓународни дистрибутери и Ви ги доставуваме Вам

Нашата компанија во моментов работи со најсилните сектори на глобалната индустрија, автомобилската индистрија, индустријата за цемент, железо и челик, текстилната индустрија, прехрамбената индустрија, печатарската индустрија, бродската, дрвената, шумарската и индустријата за мебел, електричната индустрија, рударската индустрија итн.

Веруваме дека IMPEXRON DOOEL преку квалитетот на нашите услуги ќе ја оправда довербата на нашите постојани клиенти и ќе придонесе за привлекување на нови.

Нашиот тим работи динамично на исполнување на Вашите побарувања и нашата фирма ќе продолжи да работи со најконкурентната цена на пазарот.

Со почит IMPEXRON DOOEL